Workshop stadsfotografie Oostende

Terug naar overzicht workshops

In een dag de mooiste plekjes van Oostende zien

Oostende is de boeiendste stad die we hebben aan onze Noordzee. Het is heel moeilijk kiezen uit de vele locaties die de het fotograferen waard zijn. Er is natuurlijk de zee zelf met een mooi staketsel en een strekarm. Overal kom je geweldige streetart tegen. En dan heb je nog de vele verborgen parels over de hele stad verspreid.

Met een kleine groep van maximum 8 personen gaan we de mooiste plekjes van Oostende zien. Zowel gekende als minder gekende plekken zitten in het parcour.

We bekijken alle invalshoeken van stadsfotografie : straatfotografie, architectuur, interieur, nachtfotografie.
Ik toon je de interessantste fotolocaties en geef je tips om ze goed in beeld te brengen.

Mensen op straat fotograferen is voor velen een extra moeilijkheid. Hoe doe je dat? Spreek je ze aan of juist niet? Omdat zoveel mensen hiermee worstelen ga ik er extra aandacht aan besteden. Met enkele handige tips heb je door dat het echt niet zo moeilijk is als het lijkt.

praktisch

Zaterdag 6 maart 2021 (14u – 22u)

Prijs : 125€ incl BTW en drankje bij nabespreking op café.

voor wie?

Voor beginnende en meer ervaren fotografen.
Je beheerst je fototoestel, weet wat iso, sluitertijd en diafragma is.

Programma

We starten aan het station van Oostende. Vandaar wandelen we naar de mooiste plekken van de stad. Je krijgt overal ruim de tijd om rustig foto’s te maken.

In de Grote Post gaan nemen we een pauze en maken wat interieurfoto’s.

Met zonsondergang reppen we ons naar de strekarm in zee. Vandaar hebben we een prachtig zicht op de stad in de avondgloed.

Als het mooie licht verdwenen is sluiten we af met een drink en een nabespreking in een gezellig café.

inschrijving

Stuur een email naar foto@kattoo.be met vermelding “Workshop stadsfotografie Oostende”. Dan bezorg ik je alle nodige informatie. De workshop gaat door vanaf 4 personen.

Max 8 personen.