Workshops fotografie

WORKSHOP FOTOGRAFIE in je eigen bubbel

Omdat ik het zo gehad heb met alleen maar online lesgeven ben ik blij dat ik ook weer workshops kan geven in 't echt. We moeten nog altijd voorzichtig blijven en dat doen we ook. Maar gelukkig hebben we onze bubbel. En daar kunnen we het zo interessant en leuk maken als we zelf willen. Dus dacht ik, waarom geen workshop in die bubbels geven? Jij kiest met jouw gezelschap plaats en tijd en ik kom naar jullie toe. Dat kan gezellig bij iemand van jullie thuis met vrienden of familie of we gaan samen op stap naar een plek die jullie inspireert. We maken er een leuke namiddag van en ondertussen leer ik jullie om anders naar de wereld om je heen te kijken en die met een beetje techniek ook in sprekende beelden om te zetten.

WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Een goede fotograaf maakt met de eenvoudigste camera goede foto’s. Het oog is belangrijker dan het materiaal waarmee je werkt. En dat oog kan je trainen. Met enkele handige tips leer je al snel betere foto’s maken met de camera die je altijd en overal bij de hand hebt.

Een basiskennis van wat een goede compositie is, wat kleur doet en welke combinaties goed werken geven je een nieuwe kijk op het maken van mooie beelden.

Je leert ook met enkele gratis apps de mogelijkheden van je camera geweldig uit te breiden. Om het plaatje compleet te maken bekijken we de mogelijkheden van een gratis app om je foto’s heel snel professioneel te bewerken.

Smartphone fotografie - details

Workshop haal meer uit je fototoestel

Je koopt een goed fototoestel want je wilt eindelijk eens betere foto’s maken. Maar het resultaat is nooit wat je ervan verwacht.

Je komt niet verder dan alles op automatisch laten staan en je toestel voor jou te laten beslissen. Van scherpte-diepte, diafragma, sluitertijd, ISO en compositie heb je niet veel kaas gegeten.

Dan is deze workshop iets voor jou.

Haal meer uit je fototoestel - details

Online fotobespreking

Stuur me je beelden en ik bespreek ze. Tijdens een online zoomsessie van 45 min ga ik heel grondig door je foto's die je me op voorhand gestuurd hebt. Met de juiste feedback zet ik je op weg om betere foto's te maken.


Fotobespreking - details