Teambuilding fotografie

De hier uitgewerkte workshops fotografie zijn heel geschikt voor teambuilding. Ze zijn heel ontspannend en leerrijk. De deelnemers werken samen aan opdrachten en bespreken elkaars werk zodat ze leren feedback geven en krijgen op een respectvolle en opbouwende manier. En vooral, het is heel plezant om te doen!

Heb je een verzoek voor een onderwerp dat hier niet tussen staat? Aarzel niet me te contacteren.

Terug naar overzicht workshops

Teambuilding fotografie: compositietips

In deze workshop leer je betere foto's te maken door te letten op compositie. Dat zijn eenvoudige regels die zorgen dat een beeld werkt. De belangrijkste compositietips worden uitgelegd met voorbeelden. Nadien gaan de deelnemers in kleine groepjes zelf aan de slag. Zo wordt theorie en praktijk voldoende afgewisseld zodat de deelnemers samen kunnen oefenen. Op het einde van de workshops worden de resultaten gezamelijk besproken. Zo krijgen de deelnemers niet alleen van mij een opbouwende feedback, maar leren ze ook op een positieve en respectvolle manier elkaars werk te beoordelen.

Praktisch

Materiaal: alles waarmee je foto's kan maken
Prijs: € 65,00 per persoon excl BTW
Duur: 4 uur

Meer weten? Contacteer me!

Teambuliding fotografie: werken met kleur

In deze workshop leer je betere foto's te maken door te letten op kleur. Welke kleuren roepen welke emoties op? Welke kleuren ondersteunen elkaar en gaan goed samen? De belangrijkste tips over het gebruik van kleur worden uitgelegd met praktische voorbeelden. Nadien gaan de deelnemers in kleine groepjes zelf aan de slag. Zo wordt theorie en praktijk voldoende afgewisseld zodat de deelnemers samen kunnen oefenen. Op het einde van de workshops worden de resultaten gezamelijk besproken. Zo krijgen de deelnemers niet alleen van mij een opbouwende feedback, maar leren ze ook op een positieve en respectvolle manier elkaars werk te beoordelen.

Praktisch

Materiaal: alles waarmee je foto's kan maken
Prijs: € 65,00 per persoon excl BTW
Duur: 4 uur

Meer weten? Contacteer me!

Teambuliding fotografie: smarthone fotografie

In deze workshop leer je betere foto's maken met je smartphone. Met enkele eenvoudige compositieregels en tips over het gebruik van kleur leer je anders kijken voordat je een foto maakt. Je verlaat de volledige automatische instellingen en leert je belichting zelf bij te sturen zoals jij dat wilt. Welke interessante gratis apps maken dat mogelijk? En met welke apps kan je je foto's mooi afwerken?

Na elke tip gaan de deelnemers zelf aan de slag. Zo wordt theorie en praktijk voldoende afgewisseld zodat de deelnemers samen kunnen oefenen. Op het einde van de workshops worden de resultaten samen besproken. Zo krijgen de deelnemers niet alleen van mij een opbouwende feedback, maar leren ze ook op een positieve en respectvolle manier elkaars werk te beoordelen.

Praktisch

Materiaal: smartphone
Prijs: € 65,00 per persoon excl BTW
Duur: 4 uur

Meer weten? Contacteer me!