Workshop straatfotografie Kortrijk

Combineer elementen

Bekijk het eens anders

Durf mensen fotograferen

Varieer in je standpunten

Terug naar overzicht workshops

Foto workshop: straatfotografie

Als gewezen stadsfotograaf van Kortrijk ken ik alle hoekjes en kantjes van de stad die het fotograferen waard zijn. Dat wil ik graag delen met iedereen die zoals ik gebeten is door fotografie.

Met een kleine groep van maximum 8 personen gaan we op stap. Eerst bekijken we de slimste instellingen voor straatfotografie zodat we ons ten volle kunnen concentreren op wat te zien is. Met een paar hele praktische oefeningen breng je meteen de theorie in de praktijk.

Mensen op straat fotograferen is voor velen een extra moeilijkheid. Hoe doe je dat? Spreek je ze aan of juist niet? Omdat zoveel mensen hiermee worstelen ga ik er extra aandacht aan besteden. Met enkele handige tips heb je door dat het echt niet zo moeilijk is als het lijkt.

praktisch

Zaterdag 30 sept 2023 (13u – 16u)

Prijs : 97€ incl BTW en drankje bij nabespreking op café.

voor wie?

Voor beginnende en meer ervaren fotografen.
Je beheerst je fototoestel, weet wat iso, sluitertijd en diafragma is.

inschrijving

Deze workshop gaat door vanaf 4 personen.
Stuur een email naar foto@kattoo.be met vermelding “Workshop straatfotografie Kortrijk”. Dan bezorg ik je alle nodige informatie. De workshop gaat door vanaf 4 personen.

Max 8 personen.

Programma

We starten aan het station van Kortrijk. Vandaar wandelen we naar de mooiste plekken van de stad. Je krijgt overal ruim de tijd om rustig foto’s te maken.

Je krijgt extra tips over de beste instellingen voor straatfotografie en enkele opdrachten om praktisch mee aan de slag te gaan. Je leert meer over de privacy wetgeving bij het fotograferen van mensen in het openbaar en openbare gebouwen en kunstwerken. Hoe fotografeer je vreemde mensen? Spreek je ze aan of juist niet? Ook hiermee gaan we concreet aan de slag zodat je over die schroom heen geraakt.

We sluiten af met een drink en een nabespreking in een gezellig café.

Terug naar overzicht workshops