Workshop nachtfotografie

De kleur van schemertijd

Gebruik slim bestaand licht

Maak sterren van lichten

Binnen gluren

Terug naar overzicht workshops

Foto workshop : nachtfotografie

Veel mensen stoppen met fotograferen als de zon ondergaat. Maar zolang er licht is kan je blijven fotograferen. Als het daglicht verdwijnt krijgen we ander licht. Dan komen de maan,
de sterren, de straatverlichting, neonreclames, stoplichten, etalages, noem maar op. Dat is veel gevarieerder dan het zonlicht overdag. De grote schakering aan verschillende soorten licht maakt het heel boeiend om mee te spelen.

praktisch

Zaterdag 15 juni (21u00 – 24u00) in Gent
Prijs: 97€ incl BTW + drankje bij nabespreking

voor wie?

Voor iedereen die de uitdaging van fotograferen in het donker willen aangaan. Geschikt om te fotograferen met gelijk welk toestel, ook met een smartphone.
Ik help je vooral te kijken naar wat interessant is om op te letten eens het donker is en je het moet doen met weinig licht.

Programma

We bespreken kort enkele praktische tips bij het scherpstellen in het donker. Maar je leert vooral letten op het licht. Overdag is alles door hetzelfde daglicht verlicht. ’s Nachts moet je het doen met verschillende soorten kunstlicht. Je moet ernaar op zoek gaan en het leren gebruiken om boeiende foto’s te maken. Verder geef ik een overzicht van wat nachtfotografie nog interessant kan maken.
Hopelijk vind je het na deze workshop ook zonde om je fototoestel op te bergen van zodra de zon verdwijnt.

inschrijving

Stuur een email naar foto@kattoo.be met vermelding “Workshop nachtfotografie Gent”. Dan bezorg ik je alle nodige informatie. De workshop gaat door vanaf 4 personen.

Max 8 personen.

Terug naar overzicht workshops