Workshop nachtfotografie Brussel

Maak slim gebruik van bestaand licht

Ga op in de massa

Durf vragen om een foto te nemen

Terug naar overzicht workshops

Foto workshop : nachtfotografie tijden het Bright Festival

Veel mensen stoppen met fotograferen als de zon ondergaat. Maar zolang er licht is kan je blijven fotograferen. En welke gelegenheid is beter dan een lichtfestival voor nachtfotografie. Je krijgt niet alleen de prachtige lichtinstallaties zelf, maar meteen een massa volk op de been. Iedereen fotografeert en niemand let op jou. Dat maakt het ideaal om te starten met nachtfotografie.

praktisch

Zondag 18 febr (18u30 – 21u30) in Brussel (Bright Festival)

Prijs: 97€ incl BTW + drankje bij nabespreking

voor wie?

Voor iedereen die de uitdaging van fotograferen in het donker willen aangaan. Geschikt om te fotograferen met gelijk welk toestel, ook met een smartphone.
Ik help je vooral te kijken naar wat interessant is om op te letten eens het donker is en je het moet doen met weinig licht.

Programma

We bespreken kort enkele praktische tips bij het scherpstellen in het donker. Maar je leert vooral letten op het licht. Overdag is alles door hetzelfde daglicht verlicht. ’s Nachts moet je het doen met verschillende soorten kunstlicht. Je moet ernaar op zoek gaan en het leren gebruiken om boeiende foto’s te maken. Verder geef ik een overzicht van wat nachtfotografie nog interessant kan maken.
Hopelijk vind je het na deze workshop ook zonde om je fototoestel op te bergen van zodra de zon verdwijnt.

inschrijving

Stuur een email naar foto@kattoo.be met vermelding “Workshop nachtfotografie Brussel”. Dan bezorg ik je alle nodige informatie. De workshop gaat door vanaf 4 personen.

Max 8 personen.

Terug naar overzicht workshops